Open Campus Day Koninklijke School voor Onderofficieren

Open Campus Day Koninklijke School voor Onderofficieren
17/03/2019

Op 17 maart 2019 heten we je van harte welkom op de Open Campus Day van de Koninklijke School voor Onderofficieren (KSOO).

Aan de KSOO (campus Saffraanberg) bieden we verschillende opleidingen aan. Hier krijgen alle onderofficieren een technische of niet-technische opleiding. Ook de officieren aangeworven op diploma krijgen hier hun basisopleiding.

Tijdens onze Open Campus Day tonen we je het leven zoals het is op onze campus en kan je de kandidaten vragen hoe zij de opleiding ervaren.

Onze specialisten staan klaar om je vragen over de vormingen te beantwoorden:

  • militaire basisvorming
  • technische en wetenschappelijke vormingen
  • voorbereidende vorming op de Koninklijke Militaire School.

Bekijk het militaire materieel van de kandidaten zoals nachtzichtapparatuur, bewapening, tenten, … en ontdek de camouflagetechnieken.

Neem plaats in militaire voertuigen, vliegtuigen en helikopters en probeer de vlucht- en schietsimulatoren uit. Onze militairen demonstreren verschillende sportdisciplines en doen hun best op de hindernispiste, tonen de kneepjes van zelfverdediging, …

Alle componenten tekenen present en stellen zich aan jou voor. Verken de mogelijkheden van de Land-, Lucht-,  en Medische Component en de Marine!

Vanaf 9u30 tot 17u30 zal een pendelbus rijden tussen het station van Sint-Truiden en de Campus.

Meer informatie

Campus Saffraanberg
Luikersteenweg 371
3800 Sint-Truiden